Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Medewerker financiële administratie

Veghel
32

Wie zijn wij? 
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen. Wij bieden een zo volledig mogelijk assortiment aardappelen, groente en fruit, koelproducten als zuivel, kaas, vlees, vegetarische producten, snacks, maaltijden en delicatessen, en droge kruidenierswaren als sappen, dranken, snoep, koek, granen etc., en diepvriesproducten als ijs, vis en snacks. Onder Udea valt de supermarktketen Ekoplaza. Ekoplaza is een supermarktketen in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Momenteel hebben we 85 vestigingen in Nederland, waarvan er 50 worden  geëxploiteerd als franchisewinkel. Daarnaast is er de formule Marqt met 10 vestigingen in Nederland waar de focus ligt op verse biologische maaltijden en voedingsmiddelen. Via de webshop Ekoplaza.nl kunnen consumenten winkelen waar, hoe en wanneer zij dit willen. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging.

Ter uitbreiding van ons finance team voor Ekoplaza en Marqt zijn we op zoek naar een: Medewerker Financiële administratie (32 - 40 uur) 

Wat ga je doen?
Je bent onderdeel van een team van 5 medewerkers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de cijfers van Ekoplaza en Marqt. Je houdt je bezig met:

 • Het verwerken van inkoopfacturen
 • Het verwerken van bankboekingen
 • Het verwerken van kasstaten
 • Interne verrekeningen en doorbelastingen
 • Debiteuren- en crediteurencontroles
 • Het uitvoeren van diverse balanscontroles in het kader van periode- en jaarafsluitingen
 • Je bent het aanspreekpunt voor de winkels

Je signaleert bijzonderheden of problemen en je onderneemt hier zelfstandig actie op. Naast je dagelijkse werkzaamheden zal je ook bezig zijn met verschillende ad hoc projecten zoals bijvoorbeeld het doorvoeren van procesverbeteringen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in financiële richting
 • Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent wekelijks 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent hands on, assertief, enthousiast en accuraat
 • Je hebt analytisch denkvermogen en bent een echte probleemoplosser, waarbij je gewend bent met andere afdelingen samen te werken
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de afdeling en de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling. Je (lunch)pauze kun je nuttigen in ons bedrijfsrestaurant waar tegen lage tarieven heerlijke broodjes, salades, soep en warme maaltijden te krijgen zijn. Fruit krijg je van ons!

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nina Siroo via 0413-256700.