Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Assistent actie coordinator

Veghel
12

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken.

Ter versterking van onze promotie afdeling i.v.m. een zwangerschapsverlof zijn wij per juni/juli 2022 tot en met december 2022 op zoek naar een (tijdelijke) assistent actie coördinator voor 12 uur per week.

Functieomschrijving;
De afdeling promoties richt zich op het effectief en correct inzetten van het actieprogramma in samenwerking met de afdeling Category Management. De Category Managers zorgen ervoor dat het actieprogramma bekend is bij de actie coördinatoren zodat dit op de juiste manier in het promotiemanagers systeem geplaatst kan worden.

Door het actieprogramma op de juiste manier in te richten willen we als resultaat het verhogen van het aantal klanten, verhogen van de besteding per klant en een verbetering van de klanttevredenheid die bepaalt of de klant terug komt. Bij het bepalen van de acties houden wij rekening met een juiste gevarieerde mix van scherpe aanbiedingen, hardlopers, impuls- en imagoproducten alsmede een juiste balans tussen huismerken en A-merken.

De afdeling promoties speelt een belangrijke rol in het gehele promotieproces. Zorgdragen dat aanbiedingen correct worden ingevoerd en aangevraagd worden bij de leverancier. Dit dient te gebeuren met het juiste mechanisme, de juiste actieprijzen en de juiste artikelen. Hierbij is het van belang dat je secuur te werk kan gaan zodat promoties uiteindelijk correct in de winkel en in de folder zichtbaar zijn.


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de acties in het promotiemanager software programma.
 • Je controleert elke week het POS materiaal.
 • Je stemt zorgvuldig de acties af met de leveranciers zodat deze tijdig op akkoord staan.
 • Je zorgt ervoor dat de actiebestellijst gemaakt wordt zodat onze voorraadbeheerders tijdig de acties kunnen bestellen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde commerciële MBO opleiding.
 • Je kan accuraat en gestructureerd werken.
 • Je kan omgaan met ad-hoc werkzaamheden.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een tijdelijke functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de correcte invoer van de acties voor zowel onze groothandel Udea als Ekoplaza.
 • Een grote diversiteit aan taken en contacten (intern en extern).
 • Korting op biologische producten en gratis sporten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen.
 • Samenwerken in een jong en gezellig team van foodprofessionals.


Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.
Mocht je verdere vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Vivian Bakker via 0413-256700.