Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

B2B marketeer

Veghel
40 uur

Wat ga je doen?

Ben jij sterk in tekst en beeld, heb jij een passie voor food en voel je jezelf prettig in een B2B omgeving? Ben jij iemand die alle (belangrijke) touwtjes in handen heeft én heb je je sporen verdiend in het creëren van content? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent breed inzetbaar als het aankomt op branded content, social media en e-mailmarketing. Bij Udea ben je als B2B marketeer verantwoordelijk voor het positioneren van het merk via allerlei (online) kanalen. Je begrijpt de markt waarin we opereren en weet daarvoor de juiste content te creëren. Deze content is inzetbaar voor diverse online en offline communicatiemiddelen, zoals e-mailnieuwsbrieven, social media kanalen, de website en verschillende relevante corporate magazines. Udea staat aan het begin van de ontwikkeling van een compleet nieuw CRM-systeem. Het systeem gaat o.a. jou helpen om gepersonaliseerde sales gerichte content te maken. Je wordt betrokken bij de ontwikkeling ervan en gaat direct na implementatie aan de slag met relevante marketing automation flows en gepersonaliseerde webpagina’s voor klanten.

Naast jouw vaste marketingtaken vind jij het ook leuk om events en beurzen te organiseren. Je bent samen met de brand managers en het in- en verkoopteam verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van beurzen waaraan Udea deelneemt.

 
Wat is jouw plek in de organisatie?

Je maakt onderdeel uit van een jong marketingteam. Je werkt dagelijks samen met een grafische studio zodat jouw inhoudelijke briefings op een creatieve manier tot uitvoer komen. Je sluit wekelijks aan bij een contentoverleg met inkoop- en marketingcollega’s, waar jullie samen de lijnen voor communicatie bepalen. Daarnaast ben je onderdeel van diverse projecten waar jouw visie bij nodig is. Kortom: het is een veelzijdige rol waarin je informatie en input verzamelt binnen de hele organisatie. Door jouw enthousiasme weet je collega’s mee te krijgen en samen te bouwen aan de positionering van Udea. 

 
Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van marketing en/of communicatie of commerciële economie;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je blinkt uit in tekst en beeld;
  • Je ben je sterk in het beoordelen van concepten en het opstellen van briefings;
  • Je hebt commercieel inzicht, neemt initiatief en houdt altijd het resultaat voor ogen;
  • Je bent een kei in projectmanagement, goed in samenwerken en je hebt zicht op welk middel je inzet met welk doel.
  • Je kunt goed samenwerken met verschillende afdelingen en omgaan met tegenstrijdige belangen;
  • Je brengt energie en flair mee!


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie in een inspirerende werkomgeving.


Wie zijn wij?

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Biologische levensmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Retail. Udea zit dan ook volop in ontwikkeling en groei. Onze verschillende afdelingen werken samen als één team aan deze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel.