Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Business Analist

Veghel
40 uur

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. 

Als business analist fungeer je als schakel tussen de business requirements en de gewenste oplossing. Als business analist analyseer en specificeer je de vereisten van het bedrijfsonderdeel in je verantwoordelijkheidsgebied en communiceert, prioriteert, budgetteert  deze in samenwerking met de product owner en of het projectteam richting een partner. De ict component is hier onderdeel in de functie aangezien je de opgestelde vereisten dient te toetsen aan de voorgestelde oplossing. De business analist identificeert met andere woorden de scope en doelen van een project; hij/zij analyseert, vertaalt en identificeert de behoeften van de stakeholders middels interviews of andere vormen van communicatie. Daarnaast valideert de business analist de business vereisten en fungeer je bij eventuele escalaties als domeinspecialist/ coördinator richting de partner om tot een oplossing te komen.

Wat ga je doen?

 • Je bent als business analist verantwoordelijk voor het verbeteren van het replenishment proces waarbij je naast het verbeteren van de bestaande oplossing ook nieuwe business initiatieven oppakt.
 • Je coördineert de verdere verbeteringen omtrent de aanwezige CRM oplossing en pakt hier ook nieuwe initiatieven op voor de verdere uitrol van de CRM oplossing.
 • Je bent verantwoordelijk in het verder coördineren en opvolgen van nieuwe business initiatieven in het actie & promotie proces.
 • Je hebt een coördinerende rol in het mee uitwerken / uitdenken van nieuwe business initiatieven en pakt deze samen met het projectteam op om tot gedegen plan van aanpak te komen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring in rollen als business analist of informatie analist
 • Flexibel in zowel werkhouding als werktijden.
 • Je bent in staat business requirements op te halen en te vertalen naar werkbare oplossingen richting een partner.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat in teamverband te werken, taken uit te zetten en deze op te volgen.
 • Kennis van Replenishment processen bij voorkeur met Slimstock
 • Kennis van CRM processen en bij voorkeur Dynamics CE
 • Kennis van actie- & promotieprocessen en bij voorkeur middels low code platform Mendix 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling. 

Reageren                                                                                                                                                                                   

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.