Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Casemanager

Veghel
20

Casemanager

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.

Udea richt zich op de Benelux en levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht worden.

Als casemanager zorg jij voor duidelijkheid in het proces van verzuim. Je bent constant in contact met de verschillende stakeholders. Jij bent geen onderdeel van het proces maar met jouw helicopterview hang je erboven en acteer jij als de regiehouder.


Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is om de kluwen van informatie, aantekeningen, standpunten, foute feiten, harde meningen en emoties te blijven ontwarren. Duidelijkheid scheppen in de brei aan informatie en de route markeren (of zelfs meerdere routes) heeft daarom prioriteit. Je maakt daarbij gebruik van het met alle stakeholders overeengekomen verzuimproces.

Het kan zijn dat je op een bepaald moment in een dossier echter niets meer bereikt met dit proces, wet- en regelgeving of bijvoorbeeld sanctioneren. Dan komt het echt aan op jouw sociaal-persoonlijke vaardigheden, waarbij je moet denken aan overtuigingskracht, doortastend en betrouwbaar en vanzelfsprekend inlevingsvermogen en integriteit. Daarnaast is helikopterview echt nodig: je bent zelf nooit een spil in het dossier en er dus geen onderdeel van. Zo zorg je ervoor dat je zelf altijd uit de kluwen van belangen blijft.

Jij signaleert veelvoorkomende problematiek rondom ziekteverzuim binnen de organisatie en attendeert de verschillende stakeholders hierop. Gevraagd en soms ongevraagd ben je actief betrokken in onder andere het vinden en treffen van passende maatregelen.

Je bent je kortom zeer bewust van jouw rol in het geheel: de regisseur. Daarbij is belangrijk te weten dat In (bijna) alle gevallen de leidinggevende de eindverantwoordelijke is. Aan hen maak je helder welke consequentie een stap of actie heeft voor alle betrokken partijen en houd je vinger aan de pols of alle afspraken worden nagekomen, deadlines gerealiseerd en bijvoorbeeld budgetten niet worden overschreden.


Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een baan voor 16 tot 20 uur per week;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen doormiddel van cursussen en/ of opleidingen;
 • 24,7 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Korting op je dagdagelijkse biologische boodschappen.


Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, zoals HRM of Bedrijfskunde.
  Of je hebt certificaten behaald waarmee je aantoont dat je gespecialiseerd bent in verzuim en aansluitend daarop heb je aantoonbare eerder opgedane ervaring in een vergelijkbare rol; 
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim en re-integratie, bijvoorbeeld de Wet verbetering poortwachter;
 • Je hebt actuele kennis van de Ziektewet en overige sociale (zekerheids-)wetgevingen;
 • Je hebt meerjarige ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de Retail;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch probleemoplossend vermogen;
 • Je bent accuraat en gestructureerd.


Reageren?

Heb je interesse en voldoe je aan (een deel van) de functie-eisen? Klik dan hieronder op ‘’solliciteer nu’’.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Nooijen via +31611738922.