Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Category Manager DKW

Veghel
32 tot 40 uur

Wat ga je doen? 
De ontwikkelingen in foodretail volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. De grenzen tussen foodretail en foodservice vervagen. In de ontwikkeling van ons assortiment kan bij uitstek het verschil gemaakt worden op basis van gemak, gezondheid, kwaliteit en prijs. Als Category Manager ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal categorieën. We zoeken iemand die de categorieën broodbeleg, cereals, warme en koude dranken gaat beheren en door ontwikkelen. Je behartigd hierin zowel de belangen van Udea als groothandel en van Ekoplaza als eigen Retail keten. Je rapporteert aan de Senior Category Manager houdbaar, maar hebt veel vrijheid in je rol en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe concepten. Daarnaast weet je door innovatie onderscheidend vermogen en meerwaarde te creëren in ons assortiment. Samen met leveranciers ontwikkel je strategische plannen, welke je vervolgens door weet te vertalen naar succesvolle businessmodellen. Naast een aantrekkelijke functie met veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap, bieden we je ruimte om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.

De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, inkopen en managen van jouw deel van het assortiment en leveranciers. 
  • Je inventariseert en analyseert gegevens omtrent omzet, marge en concurrentie om onze positie in de markt te bewaken en ontwikkelen.
  • Je volgt actief ontwikkelingen in je vakgebied en deelt je kennis met andere belanghebbenden in de organisatie.
  • Je bent continue op zoek naar nieuwe, innovatieve en unieke producten en slaagt er in deze succesvol te vertalen naar meerwaarde voor de organisatie. 
  •  Met spacemanagement ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van winkelinrichting en schappenplannen. Je werkt hierin gericht samen om je categorieën zo optimaal mogelijk te presenteren. 
  • Je plant zorgvuldig en met commercieel oogpunt promoties in, waar nodig samen met leveranciers, zorg je voor de juiste input.

Wie ben jij? 

  • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in richtingen als food & business, commerciële economie of marketing management.
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een food omgeving.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Druk dan hieronder op de knop "Solliciteer op deze vacature”.