Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Category Manager Vers

Veghel
32 tot 40 uur

Vers is één van de belangrijkste pijlers binnen Udea en Ekoplaza. De ontwikkelingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. De grenzen tussen foodretail en foodservice vervagen. In de vers-categorieën kan bij uitstek het verschil gemaakt worden in assortiment, gemak, gezondheid, kwaliteit en prijs. 

Als Category Manager vers ben je zelfstandig verantwoordelijk voor enkele categorieën. Je behartigd hierin zowel de belangen van Udea als groothandel en van Ekoplaza als eigen retail keten. Je rapporteert aan de Senior Catergory Managers Vers, maar hebt veel vrijheid in je rol en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en weet door innovatie onderscheidend vermogen en meerwaarde te creëren in ons versassortiment. Samen met leveranciers ontwikkel je strategische plannen, welke je vervolgens door weet te vertalen naar succesvolle businessmodellen. 

De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, inkopen en managen van jouw deel van het assortiment en leveranciers. 
 • Je inventariseert en analyseert gegevens omtrent omzet, marge en concurrentie om onze positie in de markt te bewaken en ontwikkelen. 
 • Je volgt actief ontwikkelingen in je vakgebied en deelt je kennis met andere belanghebbenden in de organisatie. 
 • Je bent continue op zoek naar nieuwe, innovatieve en unieke producten en slaagt er in deze succesvol te vertalen naar meerwaarde voor de organisatie. 
 • Samen met space-management ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van winkelinrichting en schappenplannen, en werk je gericht samen om je categorieën zo optimaal mogelijk te presenteren. 
 • Je adviseert de marketing afdeling bij het plannen van acties en zorgt, waar nodig samen met onze leveranciers, voor de juiste input. 

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in richtingen als food&business, commerciële economie of marketing management. 
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als Category Manager Vers.
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré.

Wat bieden wij jou? 

 • Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling. 

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.