Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

HSE projectcoordinator tijdelijk

Veghel
32 tot 40 uur

Binnen Udea besteden we aandacht aan gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en willen we de kwaliteit van onze dienstverlening en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze organisatie continue waarborgen. Wij zoeken een stevige persoonlijkheid die het project: ‘een duurzaam HSE-beleid’ van het begin tot het eind vormgeeft, implementeert en het een permanent karakter geeft. Je traint andere medewerkers en zorgt dat zij bekend worden met het HSE-beleid. Het gaat om een tijdelijke functie, we verwachten ongeveer een halfjaar nodig te hebben voor de implementatie.   

Wat ga je doen? 
Als HSE Projectcoördinator krijg je de opdracht HSE binnen Udea en Ekoplaza definitief op de kaart te gaan zetten. We zitten binnen onze organisatie niet stil, zeker niet op het gebied van veiligheid en gezondheid, maar van jou verwachten we dat je de leiding neemt.  Dat je knelpunten voorziet, met gepaste oplossingen komt en dat je de projectvoortgang bewaakt. Tevens vervul je een grote (voortrekkers-)rol in de optimalisering van onze BHV-organisatie. 
Bij dit project horen werkzaamheden als:

 • Het oppakken en vormgeven van activiteiten rondom gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. 
 • Het opstellen en opvolgen van veiligheids- en actieplannen en het initiëren van activiteiten om deze actieplannen ten uitvoer te brengen;
 • Het geven van onafhankelijk advies over bedrijfsrisico’s en beheersing.
 • Het bepalen wat HSE wet- en regelgeving en normeringen betekenen voor de organisatie en het doorvoeren van de noodzakelijke wijzigingen.
 • Het aansturen van diverse disciplines om organisatie-breed de thema’s gezondheid, veiligheid, en maatschappelijke verantwoordelijkheid op de agenda te hebben en te houden.
 • Het vormgeven van het Udea-crisisteam, verantwoordelijk voor de inzet, aansturing en coaching van BHV-ers, zodanig dat alle BHV-taken veilig en effectief uitgevoerd worden.
 • Het analyseren van onderzoek naar incidenten en calamiteiten, (bijna) ongevallen en dit delen met de betrokkenen.

Wie ben jij? 

 • Je bent een stevige persoonlijkheid en een volwaardig gesprekspartner op het gebied van HSE-thema’s. 
 • Jij weet dit project te leiden en tot een goed resultaat te brengen. 
 • Je bent hands-on, innovatief en in staat zaken te vertalen naar de werkvloer. 
 • Je zorgt voor heldere en duidelijke processen en procedures. 
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt 2-3 jaar relevante werkervaring. 
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet hoe je de zaken effectief kunt regelen. 

Wat bieden wij jou? 
We denken voor de implementatie van een duurzaam HSE-beleid ongeveer een half jaar nodig te hebben. We bieden dan ook een uitdagende projectmatige functie (in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst of een ander samenwerkingsverband voor 6 maanden) met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie. 

Reageren? 
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.


Over Udea

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur in biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samenwerken in biologisch.  Als rode draad geldt dat onze focus ligt op biologische levensmiddelen. Udea levert aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux.