Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Informatie Analist

Veghel
40 uur

Wat ga je doen?

Als informatie analist ben je de tolk met technische kennis die de vertaalslag van Business naar IT keer op keer maakt. Je haalt de informatie behoefte op uit de organisatie en bent in staat deze te vertalen naar een passende IT oplossing. Je bent op de hoogte van de verschillende informatiestromen die door de organisatie lopen. Je weet de impact van wijzigingen in bepaalde systemen of stromen in zijn geheel te overzien.

Samen met product owners ben je verantwoordelijk voor digitale vernieuwing en optimalisatie. Je levert een bijdrage aan de realisatie van passende IT oplossingen. Je haalt de nodige informatie op uit de organisatie. Dit doe je door te sparren met interne stakeholders, het in kaart brengen van requirements, het maken van impact analyses, proces(her-)ontwerpen en user stories. Deze vertaal je vervolgens naar technische voorwaarden waarmee de developers aan de slag kunnen. Daarnaast begeleid je de business bij implementatie.


Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau (bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde of  Business IT Management).
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt sterk analytisch vermogen en het vermogen opgehaalde informatie goed te structureren en om te zetten in werkbare business oplossingen.
  • Je bent communicatief vaardig en weet de brug tussen business & IT te slaan .
  • Je hebt ervaring met het werken volgens projectmanagement methoden Prince2, Scrum/Agile.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie en een inspirerende werkomgeving.

Wie zijn wij?

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Biologische levensmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Retail. Udea zit dan ook volop in ontwikkeling en groei. Onze verschillende afdelingen werken samen als één team aan deze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel.


Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.