Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Inkoper AGF

Veghel
32

Standplaats:                Veghel
Uren per week:            32 -40
Ingaande per:              Direct

Inkoper AGF (40 uur)

Organisatie beschrijving;
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Ter versterking van onze inkoop AGF zijn wij op zoek naar een inkoper met ervaring voor met name aankoop in Zuid-Europa.


Functieomschrijving;
De ontwikkelingen in foodretail volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. De grenzen tussen foodretail en foodservice vervagen. In de ontwikkeling van ons assortiment en de presentatie daarvan kan bij uitstek het verschil gemaakt worden op basis van gemak, gezondheid, kwaliteit en prijs.

Ons inkoop team voor AGF is een compact team waarbij samen zorg gedragen wordt voor een onderscheidend en compleet assortiment tegen een competitieve prijs. Je rapporteert aan de inkoop manager AGF en samen met vier andere inkopers zorg je dat er dagelijks voldoende aanbod beschikbaar is.

Goede timing is essentieel voor AGF, dagelijks zorgen voor de juiste beschikbaarheid op de juiste tijd is topsport! Dit zorgt voor een dynamische week waarbij geen dag hetzelfde eruit ziet. Stevig in de schoenen staan is daarbij wel een must.

We verwachten dat je een goede basiskennis meeneemt rondom AGF, kennis rondom bio/ biologische sector is een pré.
Het steeds beter maken van de productgroepen waar je verantwoordelijk voor bent en het investeren in de samenwerking van deze leveranciers is wat jou voldoening geeft.


Wat ga je doen?

 • Je zal voor ons zowel in Nederland als daarbuiten inkopen maar zal vooral optreden als contactpersoon voor onze Spaanse en Italiaanse toeleveranciers.
 • Het dagelijks opvolgen van de voorraad en waar nodig bij sturen om beschikbaarheid en versheid op elk moment in de week te garanderen.
 • Het maken van lange termijn afspraken met telers om op basis van een goede relatie de samenwerking in de komen jaren in te richten.
 • Het bewaken van onze concurrentiepositie door het juiste inzicht in de markt en schep maar respectvol inkoopdeals te maken.
 • Je voert zelfstandig projecten uit met betrekking tot duurzame verbeteringen in assortiment, supply chain en leveranciermanagement.
 • Je volgt actief ontwikkelingen in je vakgebied en deelt je kennis met andere belanghebbenden in de organisatie.


Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding op het gebied van food & business, commercie en/ of economie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de food sector, waarbij ervaring in de AGF en/of biologische branche een pré is.
 • Je hebt beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Italiaans of Spaans is een pré.
 • Je bent bij woonachtig in de regio Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen.


Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling.
 • Een grote diversiteit aan taken en contacten.
 • Mogelijkheden om je kennis te verbreden door cursussen en opleidingen.
 • Korting op biologische producten en gratis sporten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen.
 • Samenwerken in een jong en gezellig team van foodprofessionals.
   

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met René Oosting via 0413-256700.