Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Kok productiekeuken

Veghel
40

Wie zijn wij?
Marqt Keuken zorgt voor de lekkerste biologische maaltijden en soepen. Dit alles doen we niet alleen. We werken uitsluitend met de mooiste ingrediënten van onze partners (vissers, telers, bakkers, kaasmakers en veehouders). Met een team van circa 15 gepassioneerde collega’s bereiden en verpakken we dagelijks de lekkerste producten. Op dit moment zijn we succesvol in de Nederlandse bio speciaalzaken en hebben we ambitie om dit succes komend jaar ook in België te gaan bereiken. We zijn daarom op zoek naar een topper die onze ambities in de keuken mee zal gaan realiseren.

Marqt Keuken is onderdeel van Udea. Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea franchisegever van de biologische supermarktketens Ekoplaza en Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologische specialisten en foodservice.

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes.

Ter versterking van ons team bij Marqt Keuken zijn wij op zoek naar een: Kok productiekeuken.


Wat ga je doen?
Je komt te werken bij Marqt Keuken in Amsterdam voor 40 uur per week. In de functie van Kok productiekeuken draait alles om smaak, passie en de kwaliteit van onze verse biologische maaltijden. Samen met jouw collega’s bereid je de kant-en-klaar maaltijden en verse soepen van Marqt Keuken. Je houdt hierbij de kwaliteit en de smaak van onze maaltijden nauwlettend in de gaten. Daarnaast heb je kennis van HACCP en ben je stressbestendig.

We zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in dagdienst, waarbij we vanzelfsprekend geen zes dagen hoeven te werken. Je werkdagen en -uren zullen in overleg worden bepaald.  


Wie ben jij?

  • Je beschikt over een proactieve, enthousiaste werkhouding.
  • Je hebt een passie voor (gezonde) voeding en wil graag iets bijdragen aan een duurzame wereld.
  • Je werkt zelfstandig, netjes en hebt kennis van de HACCP-regels.
  • Je hebt minimaal een afgeronde koksopleiding.
  • Je beschikt over meerjarige ervaring als kok, bij voorkeur in een productiekeuken.

Herken je jezelf niet helemaal in bovengenoemd beeld, maar denk je wel de juiste persoon voor deze functie te zijn? Reageer dan alsnog, we gaan graag met je in gesprek!


Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een leuke en afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap.
  • Een grote diversiteit aan contacten (intern en extern).
  • Korting op biologische producten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen.
  • Een dienstverband van 40 uur per week, met de optie om parttime te werken.


Reageren;
Ben of ken jij de ideale kandidaat, dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt reageren door hieronder op de knop “Solliciteer” te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Stephan Blommendaal via sblommendaal@udea.nl of bel naar 0413 - 256700.