Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Manager Supply Chain

Veghel
40 uur

Organisatie
Udea is een groothandel van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen ondernemen in biologisch. Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn.

Op dit moment realiseren we nieuwbouw om al onze magazijnen onder 1 dak te brengen, vervangen we software om foutlozer, efficiënter en klantgerichter te kunnen werken en bereiden de we ingebruikname van ons geautomatiseerde krattenmagazijn voor. Om deze logistieke operatie zo optimaal mogelijk te laten functioneren zijn wij per direct op zoek naar een:

Manager Supply Chain

 Taken
De Supply Chain Manager is verantwoordelijk voor de (procesmatige) aansturing en verdere professionalisering van onze logistieke organisatie. Enerzijds zorg je voor continuïteit in de dagelijkse operatie en van de diverse softwaresystemen zoals WMS, ERP, Slim en het besturingssysteem van VDL (Vanderlande).  Anderzijds draag je actief bij aan verdere automatisering en robotisering van de (operationele) logistieke processen. Je heb een totaaloverzicht van onze goederenstroom en bekijkt waar nieuwe functionaliteit wenselijk is en aanpassingen nodig zijn. Vervolgens zorg je voor afstemming met onze diverse softwareleveranciers. Doelstelling hierbij is het creëren van een prettige werkomgeving voor onze mensen en optimale inrichting van de organisatie om efficiënt, foutloos en plezierig te kunnen werken.

De Supply Chain Manager bouwt verder aan de reeds uitgezette strategie en visie, onderbouwt dit door processen stevig te verankeren in de operatie en denkt aan verdere optimalisatie en automatisering binnen de complete supply chain. Zeker je eerste jaren heeft de functie een sterke IT component. Je brengt stabiliteit en synergie in de groeiende organisatie. Door verdere procesoptimalisatie binnen de supply chain zorg je ervoor dat Udea effectief en efficiënt met verdere groei kan omgaan. Om de voortgang goed te monitoren breng je kpi’s verder in kaart en laat je op basis hiervan noodzakelijke dashboards ontwikkelen. Uiteindelijk weet je een goede vertaalslag te maken van processturing naar praktische oplossingen op de werkvloer. Je rapporteert aan de operationeel manager Udea en waarbij je intensief samenwerkt met de managers logistiek en magazijn. 

Functie eisen

  • BSc/MSc diploma, in een Technische, Bedrijfskundige en/of Supply Chain Management studierichting;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een sterk IT gestuurde supply chain omgeving;
  • Sterk analytisch en conceptueel vermogen, maar in staat de vertaalslag te maken naar de werkvloer;
  • Leiderschap en ruime ervaring met processen in de Retail;
  • Plannen en organiseren zitten je in het bloed, hands on en pragmatisch ingesteld;
  • Gedreven, ondernemende persoonlijkheid die doel- en resultaatgericht te werk gaat;
  •  Goede rapportagevaardigheden, bekend met invoeren en werken met KPI’s en affiniteit met IT en digitale transformaties (ERP, WMS).

Geïnteresseerd?

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan hieronder op “Solliciteer nu”.