Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Masterdata Specialist

Veghel
24 uur

Wat ga je doen?

Het doel van deze functie is het tijdig en correct opvoeren van (nieuwe) artikelen. Daarnaast het oplossen van problemen die in de organisatie (zowel groothandel als filialen) ontstaan met als oorzaak Masterdata gegevens. Jij bent de schakel tussen al onze afdelingen (zoals Winkels, Category Management, ICT, logistiek, marketing, online, etc.) en jij fungeert als een vraagbaak voor elk van deze afdelingen als het gaat over artikelgegevens. Je streeft ernaar om alle artikelcreatie aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en tegelijkertijd streef je naar een minimaal aantal verstoring en fouten in het data invoer proces.

Het Masterdata team is onderdeel van onze IT afdeling en speelt een belangrijke rol als het gaat om data die nodig is om onze producten te kunnen in- en verkopen. Wij zoeken iemand die plezier heeft in het opvoeren van data en daarnaast ook erg zorgvuldig te werk gaat. Je schakelt snel en bent proactief en probleemoplossend ingesteld. Jij ziet er een uitdaging in om circa 9.000 artikelen te beheren. Omdat jij graag initiatief neemt en genoeg overtuigingskracht hebt, zorg je er zelf mede voor dat jij alle informatie binnen krijgt die jij nodig hebt en deze zo snel mogelijk verwerkt kan worden.

Wie ben jij?

  •         Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  •         Je bent een initiatiefrijke en doelgerichte collega. Je bent accuraat, zorgvuldig en hebt tegelijkertijd een vlot werktempo.
  •         Door goed samen te werken met de diverse afdelingen ben je in staat om er voor te zorgen dat alles zo snel mogelijk verwerkt wordt.
  •         Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.