Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Medewerker bedrijfsrestaurant

Veghel
20 uur

Organisatie;
Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel.

Wat ga je doen?
Wij zijn per direct opzoek naar een medewerker voor ons bedrijfsrestaurant (20 uur). Je werktijden zijn op woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

Je wordt dé helpende hand in ons bedrijfsrestaurant. Je serveert de soep uit, maakt broodjes en salades klaar, maar zult gedurende de dag ook kassawerkzaamheden verrichten. Jullie team zorgt ervoor dat de gasten tijdens hun pauze kunnen genieten van lekker, vers én betaalbaar eten. Na de pauze wordt de vuile vaat achtergelaten in de spoelkeuken. Samen met je team zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag. Daarnaast moeten ook de koffieautomaten dagelijks onderhouden worden.

Wie ben jij?

  • je beschikt over een goede, enthousiaste werkhouding;
  • je vindt het leuk om in de keuken bezig te zijn;
  • je hebt een passie voor (gezonde) voeding en lekkere gerechten;
  • je werkt zelfstandig, netjes en hebt kennis van de HACCP-regels;
  • je bent flexibel inzetbaarheid bij drukte;
  • bij voorkeur heb je ervaring in de catering en/of horeca.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een leuke en afwisselende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische organisatie geboden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie  als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteren’.