Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Medewerker Data Entry

Veghel
24 tot 32 uur


Wat ga je doen? 
Als medewerker data entry ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct opvoeren van (nieuwe) artikelen. Je zorgt voor het invoeren van de juiste data en het controleren en onderhouden ervan. Je bent bezig met het oplossen van problemen die in de organisatie (zowel de groothandel als de filialen) ontstaan met als oorzaak Masterdata gegevens. Jij bent de schakel tussen verschillende afdelingen zoals de winkelfilialen, category management, ICT, logistiek en marketing. Je fungeert als vraagbaak voor elk van deze afdelingen als het gaat over artikelgegevens. Je streeft ernaar om de aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en tegelijkertijd streef je naar een minimaal aantal verstoringen en fouten in het data invoer proces. 
Het data beheer team speelt een belangrijke rol als het gaat om het beschikbaar stellen van de nodige data voor het in- en verkopen van onze producten. Wij zoeken iemand die plezier heeft in het opvoeren van data en daarnaast ook erg zorgvuldig te werk gaat. Je schakelt snel, bent proactief en probleemoplossend ingesteld. Je signaleert bijzonderheden en/of trends, onderneemt hier zelfstandig actie op of bespreekt het met het team wanneer nodig. Samen met het team zorg je er voor dat het werk op tijd af is, je voelt je verantwoordelijk en ben dan ook flexibel in werkzaamheden. 

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent initiatiefrijk en doelgericht
  • Je bent accuraat, zorgvuldig en hebt tegelijkertijd een vlot werktempo
  • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen
  • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen 
  • Beschikbaarheid op woensdag is een pré


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. 
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling. 

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.