Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Medewerker Data entry 24 tot 32 uur

Veghel
24

Organisatie beschrijving:
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken.

Voor de versterking van onze afdeling databeheer zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.


Wat ga je doen?

Als medewerker data entry ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct opvoeren en controleren van (nieuwe) artikelen en crediteuren. Je zorgt voor het invoeren van de juiste data en het controleren en onderhouden ervan. Je bent bezig met het oplossen van problemen die in de organisatie (zowel de groothandel als de filialen) ontstaan met als oorzaak Masterdata gegevens. Jij bent de schakel tussen verschillende afdelingen zoals de winkelfilialen, category management, ICT, logistiek en marketing. Je fungeert als vraagbaak voor elk van deze afdelingen als het gaat over artikelgegevens. Je streeft ernaar om de aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en tegelijkertijd streef je naar een minimaal aantal verstoringen en fouten in het data invoer proces.

Het databeheer team speelt een belangrijke rol als het gaat om het beschikbaar stellen van de nodige data voor het in- en verkopen van onze producten. Wij zoeken iemand die plezier heeft in het opvoeren van data en daarnaast ook erg zorgvuldig te werk gaat. Je schakelt snel, bent proactief en probleemoplossend ingesteld. Je signaleert bijzonderheden en/of trends, onderneemt hier zelfstandig actie op of bespreekt het met het team wanneer nodig. Samen met het team zorg je er voor dat het werk op tijd af is, je voelt je verantwoordelijk en ben dan ook flexibel in werkzaamheden.


Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring in administratief werk of bij een supermarkt
 • Je bent initiatiefrijk en doelgericht
 • Je bent accuraat, zorgvuldig en hebt tegelijkertijd een vlot werktempo
 • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen
 • Je bent een echte teamplayer met een positieve en open mindset.
 • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling.
 • Een grote diversiteit aan contacten (intern en extern).
 • Korting op biologische producten.
 • Een potje tafeltennis of wandeling in de pauze.


Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteren’.