Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Medewerker voorraadbeheer

Veghel
24

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken.

Ter versterking van onze voorraadbeheer afdeling i.v.m. een zwangerschapsverlof zijn wij vanaf juni/juli 2022 tot en met december 2022 op zoek naar een medewerker voorraadbeheer voor 24 uur per week

Functieomschrijving;
Een kloppende voorraad is de basis van een goede prestatie naar de klant! Hier zitten we dan ook bovenop, zowel op onze afdeling voorraadbeheer als op de werkvloer bij het ontvangen van goederen. Als medewerker voorraadbeheer zorg je voor een optimale voorraadhoogte en maximale beschikbaarheid. Dit doe je samen met twee andere voorraadbeheerders waarmee je intensief samenwerkt.

Als medewerker voorraadbeheer ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de orders, het bewaken van de levervoorwaarden en het borgen van de levertijden. Je hebt daarom dagelijks veel contact met de leveranciers van Udea. Je bent een belangrijke schakel tussen category management, logistiek en sales.

Wie ben jij?  

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau.
  • Je hebt ervaring in een administratieve functie
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent communicatief sterk en bent stressbestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in de regio

Arbeidsvoorwaarden;
Er wordt je een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie geboden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.
Mocht je verdere vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Vivian Bakker via 0413-256700.