Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Processpecialist

Veghel
40 uur

Organisatie

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur in biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samenwerken in biologisch.  Als rode draad geldt dat onze focus ligt op biologische levensmiddelen. Udea levert aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in met name de Benelux.  Onze klanten kunnen altijd kiezen uit een groot, divers en vooral vers aanbod. Voor de uitbreiding van ons kwaliteitsteam zijn wij op zoek naar een:

 Processpecialist (fulltime)

 Functie omschrijving

In deze functie ben je de spin in het web; je hebt contact met de verschillende afdelingen, analyseert de bedrijfsprocessen en onderzoekt de bijbehorende informatiebehoefte. Je begrijpt de processen en zorgt vervolgens voor een optimale borging van het proces zelf en de informatie die hierbij een rol speelt. Na inventarisatie en beschrijving ben je verantwoordelijk voor het algemene beheer, onderhoud en up-to-date houden van de processen en zorg je voor heldere en toegankelijke gebruikersinformatie, waarbij medewerkers bij jou terecht kunnen voor vragen.

 

Functie eisen

·         WO / HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een complexe werkomgeving.

·         Opleiding bedrijfskunde of soortgelijk.

·         Je bent een initiatiefrijke en doelgerichte collega. Je bent leergierig en zorgvuldig en houdt je vakkennis up-to-date.

·         Door goed samen te werken, te luisteren en overzicht te creëren ben je in staat te adviseren over (nieuwe) mogelijkheden en de impact daarvan op de bedrijfsprocessen.

·         Je weet deze voorstellen, als projecteigenaar, ook te implementeren.

·         Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen.

·         Je combineert een no-nonsens mentaliteit met een uitstekend analytisch- en procesmatig denkvermogen.

·         Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen.

 Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische  organisatie geboden.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie  als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘Solliciteer nu’.