Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Programma Manager IT

Veghel
32 tot 40 uur

Organisatie
Udea is een groothandel van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen ondernemen in biologisch. Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn. Ter uitbreiding van de afdeling IT zijn we op zoek naar een:

 Programma Manager IT (32 uur)

 

Functie omschrijving

Als Programma Manager ben je in staat onze roadmap ten behoeve van software/systeemontwikkeling, -implementatie, -onderhoud en –beheer van onze IT projecten te managen. Je bent daarbij niet alleen verantwoordelijk voor bijvoorbeeld planning en budget, maar ook voor het creëren van draagvlak, het motiveren en faciliteren van projectteamleden, het beheersen van de risico's en het managen van de verwachtingen de gebruikers. Veranderingen en vragen worden projectmatig aangepakt en hebben veelal betrekking op meerdere afdelingen, dus de projectteams zijn overwegend multidisciplinair. Het is van belang dat menskracht en budgetten effectief en efficiënt worden ingezet om de doelstellingen te behalen. Je zorgt voor de samenhang tussen de verschillende projecten binnen het programma en vertaalt ontwikkelingen naar gewenste wijzigingen in het programma en de onderliggende projecten. Je bewaakt de voortgang, planning en het budget en rapporteert hierbij aan de Manager IT. Uiteraard is jouw administratie up-to-date en stel je rapportages op voor de diverse belanghebbenden.

 

Functie eisen

·         Een HBO-diploma en bij voorkeur een opleiding op een relevant gebied (bijvoorbeeld bedrijfskunde, informatiemanagement of een gelijkwaardige opleiding).

·         Ruime kennis en relevante werkervaring op het gebied van het opstarten- en uitvoeren van programma’s en ICT projecten.

·         Je bent resultaatgericht, hebt een groot organiserend vermogen en toont leiderschap.

·         Je bent sensitief, analytisch en hebt zicht op wat er binnen de organisatie speelt.

·         Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een zeer ervaren (programma-) manager, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken.

·         Tegelijk geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische  organisatie geboden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie  als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer op deze functie’.