Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Sr. Online Marketeer

Veghel
40

Senior Online Marketeer Ekoplaza

Ekoplaza is dé biologische supermarkt van Nederland. We werken aan een omnichannel strategie die volop in ontwikkeling is. Het afgelopen jaar is er met verschillende afdelingen binnen de organisatie hard gewerkt aan de implementatie van de omnichannel webshop met loyaliteitsprogramma. Het uitbouwen van dit loyaliteitsprogramma is een belangrijk onderdeel van ons meerjarenplan. In deze dynamische wereld staat Ekoplaza niet stil en blijven we ontwikkelen en leren. Ben jij er klaar voor om een uitdagende en cruciale rol te spelen in het realiseren van de ambitieuze omnichannel groeidoelstellingen van Ekoplaza? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?
De (online) markt is flink in beweging. Relevant zijn voor (potentiële) klanten op het juiste moment, dat is de uitdaging. Als Senior Online Marketeer ga je aan de slag met campagnes die een grote rol spelen in de implementatie en ontwikkeling van onze omnichannel strategie. Je hebt een sterke affiniteit met de snel groeiende online omgeving en weet daar op de juiste manier mee om te gaan. Je brengt een brede kennis mee op het gebied van online marketing en weet met jouw ervaring aan de juiste knoppen te draaien. Je bent de analytische en creatieve kracht achter al onze online activiteiten. Je denkt mee over de online strategie die de omnichannel ondersteunt en maakt deze concreet met een advies, roadmap en creatieve concepten. Denk hierbij aan het inrichten van toffe online campagnes, het uitbouwen van e-mail marketing automation, het uitdragen van de Social media strategie, het optimaal inrichten van SEA en het verbeteren van de totale organische vindbaarheid en performance. Dat betekent concreet;

 • Je  analyseert, optimaliseert en onderhoudt onze online marketingkanalen en stuurt daarbij op traffic, conversie en retentie.
 • Je gaat aan de slag met de implementatie van Analytics 4, stelt strakke doelstellingen voor Google Ads en begrippen als ROI, ROAS, POAS, zijn jou niet onbekend.
 • Je bent op de hoogte van de laatste SEO richtlijnen en zorgt in samenwerking met de Content Marketeer voor een goede organische vindbaarheid van de website.
 • Je werkt makkelijk en snel met software voor geavanceerde e-mail marketing automation en implementeert persoonlijke e-mails op basis van gedrag van de consument.
 • Je voert van A tot Z online campagne strategieën uit in samenwerking met leveranciers en bent ervoor verantwoordelijk dat het jaarbudget wordt ingezet.
 • Je werkt samen met de manager Brand and Digital, de Interactive Designer en de Content Marketeer om inhoudelijk invulling te geven aan de online uitingen, met als resultaat een herkenbare customer journey voor de klant.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het verzamelen van relevante consumentengegevens (conform AVG) en zet deze om in bruikbare inzichten.


Wat is jouw plek in de organisatie?
Als Senior Online Marketeer maak je bij Ekoplaza onderdeel uit van een jong marketingteam. De marketing en e-commerce afdeling bestaat uit ruim 20 medewerkers, waaronder een creatieve grafische studio om snel actuele en mooie content te maken. Je werkt dagelijks samen met deze studio om ervoor te zorgen dat jouw campagnes op een creatieve manier tot uitvoer komen. De manager Brand and Digital stuurt het online marketingteam van 4 personen aan, waar jij onderdeel van zult zijn. Je sluit wekelijks aan bij een contentoverleg met inkoop- en marketingcollega’s, waar jullie samen de lijnen voor marketing en communicatie bepalen. Kortom: het is een veelzijdige rol waarin je informatie en input verzamelt binnen de hele organisatie.


Wie ben jij?
Jij bent iemand die precies weet wat de klant online nodig heeft. Je vindt duurzaamheid belangrijk en kunt je daarom goed vinden in het merk Ekoplaza. Je begrijpt waar omnichannel binnen (food) Retail om draait en hebt een flinke dosis positieve energie om de campagnes uit de winkel door te vertalen naar kwalitatieve online campagnes. Jij bent initiatiefrijk, denkt in kansen en hebt een gezonde portie overtuigingskracht. En verder...

 • Beschik je over een HBO of WO werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van (online) marketing en communicatie.
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een online marketingfunctie, het liefst in (food) Retail.
 • Heb jij al vaker gewerkt binnen een team en weet je hoe het is om samen met je collega’s te werken aan één groot resultaat.
 • Ben je ondernemend, neem je graag initiatief en durf je te vragen.
 • Heb je een sterk analytisch vermogen, oog voor detail, kun je goed plannen en houd je ervan om aan meerdere projecten tegelijk te werken.


Wat bieden wij jou?
Bij Ekoplaza geloven we in wat we doen. We vertellen ons biologische verhaal met enthousiasme en willen dit met iedereen delen. We werken hard, hebben een gezonde leefstijl en we hebben bovenal ook veel plezier in wat we doen. We bieden je een leuke baan bij een ondernemend familiebedrijf. Elke dag opnieuw bouwen we er samen aan om de grootste en leukste biologische supermarkt van Nederland te zijn én te blijven. Dit doen we in een open, informele, no-nonsens cultuur, waar we onze successen samen vieren. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime functie met een marktconform salaris.
 • Een uitdagende, zelfstandige functie waarbij we jouw ideeën graag de ruimte geven.
 • Volop mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een plek in een jong en gezellig marketingteam in onze kantoortuin in Veghel.
 • De mogelijkheid om samen met collega’s kosteloos te crossfitten na werk.
 • 20% korting op je biologische boodschappen bij Ekoplaza, ook online.
 • Dagelijks een goed gevulde fruitmand om je te ondersteunen in een gezonde leefstijl.
 • Gezellige vrijmibo’s, teamuitjes of een potje tafeltennis in de pauze.


Wie zijn wij?
Ekoplaza is een biologische supermarktketen. Maar niet zomaar een. We nemen elke dag opnieuw onvoorwaardelijk onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid, gezondheid, leefomgeving, klimaat en alles wat leeft. Door op vooruitstrevende, zorgzame en betrouwbare wijze een compleet assortiment van 100% biologische levensmiddelen, duurzame non-food en natuurlijke drogisterij samen te stellen, biedt Ekoplaza met trots en overtuiging een verantwoord aanbod aan iedere consument die kritisch en zelfbewust invulling geeft aan zijn leefstijl. Via een klantgerichte omnichannel-aanpak zijn we 24/7 voor iedereen laagdrempelig bereikbaar. 


Word jij onze nieuwe collega?
Als geen ander investeren wij graag in de toekomst. Gedrevenheid vinden we daarbij nóg belangrijker dan ervaring. Ben jij enthousiast over deze functie en zie jij jezelf terug in de omschrijving? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Graag ontvangen wij een onderbouwde sollicitatiebrief samen met je cv. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.