Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Stage afdeling Kwaliteit

Veghel
40

Meeloop/meewerk stage kwaliteit Udea B.V. te Veghel

Ben je opzoek naar een leuke, leerzame en gezellige stageplek dan is Udea misschien wel iets voor jou! Udea is een biologische groothandel en eigenaar van de Ekoplaza supermarktformule.

Elke dag opnieuw werken zij samen aan onze ‘biologische meerwaarde’. Dit doen zij vanuit het hoofdkantoor en vanuit de Ekoplaza winkels, waar zij de consument alles vertellen over de voordelen van biologisch produceren. Zowel offline als online, delen zij volop inspiratie en laten zij de consument kennis maken met de producten. Udea gelooft sterk in het geen zij voor staan.
Het biologische verhaal wordt met enthousiasme verteld en wordt met iedereen gedeeld.

Het is een familiebedrijf wat je op de werkvloer goed terug ziet komen doordat iedereen open staat om je te helpen en ideeën altijd welkom zijn.

Gedurende de stage binnen de kwaliteitsafdeling heb je de mogelijkheid om met veel verschillende werkzaamheden bezig te gaan, zoals o.a.:

  • Werken in de kwaliteitsmailbox ? Het reageren op/afhandelen van klachten, vragen en opmerkingen die zowel vanuit klanten als collega’s binnen komen.
  • Leveranciersbeoordeling ? aan de hand van een questionnaire de leveranciers die Udea bevoorraden beoordelen.
  • Klaarmaken van analyse-monsters
  • Uitvoeren van Audits ? je kunt bedrijfsrondes lopen binnen Udea zelf en bij Ekoplaza/Marqt filialen. Daarnaast worden er wekelijke analyses uitgevoerd van de producten uit de snijderij van Udea.

Mocht er vraag zijn naar een (iets groter) project kan er altijd in samenspraak met Steven IJzerman (kwaliteitsmanager) gekeken worden naar eventuele mogelijkheden.

De contactgegevens zijn:
Naam: Steven IJzerman
E-mail: sijzerman@udea.nl

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.