Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Studio assistent

Veghel
16 tot 20 uur

Onze studio, onderdeel van de marketing afdeling, verzorgt alle marketinguitingen voor Ekoplaza en Udea. De studio heeft extra operationele ondersteuning nodig, zodat we mooie dingen kunnen blijven maken! De studio verzorgt onder andere de uitingen van acties in de winkels. Dit is een geautomatiseerd proces, omdat het om een paar honderd uitingen per week gaat. Maar dit proces vergt nauwkeurigheid. Goed nadenken over hoe we alles automatisch laten inlezen vanuit een Excel bestand en zorgen dat de fotodatabase op orde is zodat er zo efficiënt mogelijk mooie actieposters ontstaan. Kom jij ons operationeel ondersteunen? Dan speel je een belangrijke rol in het promotie proces. Je werkt samen met de grafisch vormgevers en wordt aangestuurd door de studio manager. 

Hoe ziet jouw week er uit?

Je begint met het controleren van een Excel bestand. Dat bestand komt vanuit onze promotie software nadat alle acties voor een bepaalde week zijn afgestemd met de leveranciers.  Dan kunnen er posters gemaakt worden. Maar voordat we dat doen moet het Excel bestand goed nagelopen worden. Kloppen de benamingen? Zijn alle velden gevuld? Zijn alle foto’s aanwezig? Juist! Een erg nauwkeurig werkje. Ben je klaar, dan rollen met een paar drukken op de knop een paar honderd uitingen uit. Hoe beter de input, hoe minder we hoeven te corrigeren op de posters. Alles gecontroleerd? Dan mag het naar de drukker en worden alle winkels netjes voorzien van de promotiematerialen. Elke week komen er tientallen nieuwe producten op voorraad. Daar moeten foto’s voor komen. Zijn de foto’s eenmaal gemaakt door onze fotograaf, moeten ze op de juiste manier worden opgeslagen. Dan zijn jouw eigen posters netjes voorzien van een foto, maar bijvoorbeeld ook de webshop. 

Zie je hier een rol voor jou weggelegd?

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent nauwkeurig, gaat secuur te werk en hebt oog voor detail. 
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd. 
  • Je hebt basiskennis van Excel. 
  • Basiskennis van grafische programma’s als Photoshop en InDesign is fijn, maar niet noodzakelijk.
  • Je wilt 16 tot 20 uur per week werken en bent in ieder geval beschikbaar op donderdag. 

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’. 

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel. Ter uitbreiding van ons marketing team, wat zowel groothandel Udea als supermarktformule Ekoplaza bedient, zijn we op zoek naar een studio assistent.