Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Team Lead Crediteurenadministratie

Veghel
32 tot 40 uur

Wie zijn wij?

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel. Ter uitbreiding van ons finance team, wat zowel groothandel Udea als supermarktformule Ekoplaza bedient, zijn we op zoek naar een Team Lead Crediteurenadministratie.

Wat ga je doen?

Je geeft sturing aan een team van 4 medewerk(st)ers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele crediteuren- en fustadministratie. Daarnaast houd je je bezig met het doen van accijns aangiften inclusief verpakkingsbelasting, voer je diverse controles uit in het kader van periode afsluiting en stel je rapportages op. Je signaleert bijzonderheden of problemen en je onderneemt hier zelfstandig actie op. Naast je dagelijkse werkzaamheden zal je ook bezig zijn met verschillende ad hoc projecten zoals bijvoorbeeld het doorvoeren van procesverbeteringen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan tenminste 1 jaar in een soortgelijke functie, waarbij je tevens beschikt over leidinggevende ervaring
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Kennis van Microsoft Dynamics 365 F&O en Easy Invoice is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent hands on, assertief, enthousiast en accuraat
  • Je hebt analytisch denkvermogen en bent een echte probleemoplosser, waarbij je gewend bent met andere afdelingen samen te werken
  • Je ben in staat om prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de afdeling en de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.