Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Teamleider Financiële Administratie

Veghel
32

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. 
Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes.

Vanwege doorstroom van een collega zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële administratie voor 32-40 uur per week.


Wat ga je doen?

Je komt binnen een dynamische organisatie te werken en gaat leiding geven aan een team van 7 medewerkers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie. Je hebt een sturende rol en je zorgt dat het team altijd optimaal kan presteren.

Je voert diverse controles uit in het kader van de periode afsluiting en je stelt rapportages op. Tevens voer je ook operationele werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld het doen van accijns aangiften. Je signaleert bijzonderheden of problemen en je onderneemt hier zelfstandig actie op.  

Naast je dagelijkse werkzaamheden zal je ook bezig zijn met verschillende ad hoc projecten zoals bijvoorbeeld het doorvoeren van procesverbeteringen. Je hebt regelmatig overleg met andere afdelingen (inkoop, verkoop, IT, controlling).


Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring
  • Je hebt eerder een actieve rol gehad in het doorvoeren van procesverbeteringen en je hebt affiniteit met automatisering
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je weet mensen mee te krijgen
  • Goede kennis van Excel, Microsoft Dynamics 365 F&O en Easy Invoice is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent hands on, assertief, enthousiast en accuraat
  • Je hebt analytisch denkvermogen en bent een echte probleemoplosser, waarbij je gewend bent met andere afdelingen samen te werken
  • Je ben in staat om prioriteiten te stellen


Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de afdeling en de organisatie, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling.

Je (lunch)pauze kun je nuttigen in ons bedrijfsrestaurant waar tegen lage tarieven heerlijke broodjes, salades, soep en warme maaltijden te krijgen zijn. Fruit krijg je van ons!


Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Chantal van Leeuwen via 06-55832938.