Aangenaam, wij zijn de kantoormedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Workforce Planner transport

Veghel
40

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. 

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes. Ter uitbreiding van het team, zijn wij per direct op zoek naar een;

Workforce Planner

Als planner ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt en effectief mogelijke personeelsplanning van de afdeling Transport. Dagelijks monitor je op ureninzet en loonkostenontwikkeling. De volgende taken horen hierbij tot je werkzaamheden:

 • Je zorgt ervoor dat de uren optimaal worden ingezet zodat de loonkosten, kwaliteit van de dienstverlening en werkplezier van onze medewerkers in evenwicht zijn.
 • Je maakt wekelijks de roosters voor de afdeling transport, rekening houdend met onder andere: contracturen, bezetting, verlofaanvragen, wettelijke- en cao regelgeving, omzetprognose, orderlijnen en overige randvoorwaarden.
 • Je houdt je actief bezig met het analyseren van de capaciteit en het sturen op uren. Je signaleert kansen op het gebied van een efficiënte en effectieve personeelsplanning en stelt operationele verbetervoorstellen op.
 • Naast het plannen ondersteun je bij de werving en onboarding van nieuwe chauffeurs
 • Je fungeert als vraagbaak op het gebied van het geautomatiseerde personeelsplanningsysteem (Manus+) en kan indien nodig gebruikers instrueren over het gebruik van het systeem.
 • Je stelt planningsrapportages op en voorziet de afdeling van correcte informatie; Je draagt proactief bij aan verdere professionalisering van de planfunctie.
 • Je rapporteert aan de manager Transport.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en/of meerjarige ervaring in een soortgelijke functie;
 • Het werk als personeelsplanner vraagt om flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent standvastig en laat je niet snel van je stuk brengen. Een optimale planning maken en deze bewaken is voor jou een sport
 • Het is belangrijk dat je snel kan schakelen, zelfstandig kan werken en vooruit kan denken.
 • Ervaring met een logistieke en/of Retail omgeving is een pré. 
 • Je bent een geboren multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is.
 • Je bent sterk in communiceren; betrouwbaar en duidelijk.
 • Je kunt goed coachen en bent in staat om collega's te enthousiasmeren. Leidinggevende ervaring is een pré.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie, met goede primaire arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische  organisatie, maar zeker ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een inspirerende werkomgeving.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop 'Solliciteren'.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Twan van den Elsen via 0413-256700.