Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Teamleider Expeditie

Veghel
40

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel.

Afdeling Expeditie;
De afdeling expeditie is verantwoordelijk voor het gereedzetten van onze producten voor transport. Rolcontainers dienen op de juiste route geplaatst te worden, deelpakketten moeten worden bijgestapeld en er wordt hulp geboden bij het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van de laatste controle uit op de klaargezette vracht alvorens deze het magazijn verlaat.

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het team expeditie wat van ’s-Ochtends 8.00 uur tot ’s-Nachts 4.30 uur operationeel is. Jouw voornaamste taken zijn zorg dragen voor dat de werkzaamheden op de expeditie zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd met een zo hoog mogelijke kwaliteit voor onze klant. Je zorgt hierbij voor een heldere taakverdeling en prettig werkklimaat waar binnen de expeditie medewerkers de beste prestatie leveren.

Jij enthousiasmeert en motiveert jouw team om doelen te realiseren en werkt constructief aan de ontwikkeling van je mensen. Je scant het proces, maar ook de mensen in het proces, waarbij het individu, maar ook de teamontwikkeling centraal staat. Om dit te realiseren heb je dagelijks contact met je collega teamleiders en de procescoördinatoren in de Control Room. Dit is de verkeerstoren van ons warehouse, die jou adviseert over de aantallen, de ratio’s en daarmee de planning. Daarnaast wordt je ondersteund door een voorman en de workforce-planner en rapporteer je aan de Supply Chain manager.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een minimaal HBO werk- en denkniveau of MBO niveau 3/4 met ervaring in een soortgelijke functie
  • Van nature ben jij een People manager en hebt eerder een team aangestuurd in een vergelijkbare werkomgeving
  • Je bent ambitieus, een aanpakker en stressbestendig
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een dynamische werkomgeving
  • Je bent inventief in je oplossingen en hebt een proactieve werkhouding
  • Het belang van de klant staat bij jou altijd centraal
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kunt goed tegen koude, werkzaamheden vinden plaats in een omgeving waar het 4 graden is 

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische organisatie geboden.

Je (lunch)pauze kun je nuttigen in ons bedrijfsrestaurant waar tegen lage tarieven heerlijke broodjes, salades, soep en warme maaltijden te krijgen zijn. Fruit krijg je van ons!
Udea zorgt voor werkschoenen en een werkjas.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Druk hieronder op de knop ‘solliciteren’