Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Monteur Technische Dienst

Veghel
40

Monteur Technische Dienst

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice.

Het distributiecentrum van Udea in Veghel is voor bijna driekwart van het volume gemechaniseerd. Het concept is sinds eind 2020 live en uniek: Groothandelsorders voor winkels en webshop-orders voor consumenten worden parallel verzameld. Dit gebeurt in een combinatie van gekoeld vers en houdbaar vanuit 1 shuttle magazijn met meerdere temperatuurzones. De 142 VanDerLande shuttles zorgen ervoor dat de bakken in- en uit het automatische magazijn worden gereden.

Als monteur technische dienst zorg je ervoor dat de mechanisatie in uitstekende conditie blijft. In een team van 4 monteurs verhelp je storingen, voert reparaties uit en denkt mee over systeemverbeteringen. Daarnaast voer je inspecties en preventief onderhoud uit aan de lopende banden, liften en de 142 shuttles in Adapto.

Werkzaamheden;

  • Reparaties en onderhoud aan shuttles, liften en lopende banden
  • Verhelpen van storingen
  • Schakelen met VanDerLande of externe monteurs
  • Meedenken in procesverbeteringen
  • Storingen oplossingen op hoogte

Je rapporteert aan de Manager Control Room. Je opereert in een dynamisch operationele omgeving met veel uitdaging vanwege verdere ontwikkelingen van de mechanisatie en stevige groei van UDEA. Op dit moment werkt de technische dienst in dagdienst van maandag t/m vrijdag, maar mogelijk gaat dit uitbreiden om de operatie beter te ondersteunen (maandag t/m zaterdag, 7:00 – 22:00).

Wie ben jij?

  • MBO Elektro / Mechatronica
  • Zowel mechanisch als elektrisch onderlegd
  • Je bent flexibel
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Teamspeler

Arbeidsvoorwaarden;
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie geboden.
Je (lunch)pauze kun je nuttigen in ons bedrijfsrestaurant waar tegen lage tarieven heerlijke broodjes, salades, soep en warme maaltijden te krijgen zijn. Fruit krijg je van ons!

Geïnteresseerd?
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan hieronder op “Solliciteren”.