Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Reachtruck chauffeur

Veghel
40

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Allerlei verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel.

Wat ga je doen?

Als reachtruck chauffeur zorg je voor continuïteit door het op peil houden van de pick-locaties. Je verplaatst pallets met producten in de stellingen. Of je verplaatst ze naar ons geautomatiseerd orderpick systeem Adapto. Als je graag je hoofd koel houdt, zit je hier op de goede plek! De werkzaamheden worden uitgevoerd in een omgeving waar het zo’n 3 graden Celsius is.

Wie ben jij?

  • - Je bent in het bezit van een geldig reachtruck-certificaat
  • - Je kunt goed tegen kou, de temperatuur in het magazijn is 2 tot 3 graden. Udea zorgt voor werkschoenen en een werkjas
  • - Je bent nauwkeurig in je werk en kunt zelfstandig werken
  • - Je bent hebt oog voor veiligheid en kwaliteit en je kunt goed in teamverband werken
  • - Je werktijden liggen voor de ochtenddienst tussen 07:00 uur en 15:30 uur of voor de avonddienst tussen 14:00 uur en 22:00 uur

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie geboden.

Je pauze kun je nuttigen in ons bedrijfsrestaurant waar tegen lage tarieven heerlijke broodjes, salades, soep en warme maaltijden te krijgen zijn. Fruit krijg je van ons!

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan hieronder op “Solliciteer nu”.