Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Jacqueline van Boxtel
Als space-manager richt ik alle Ekoplaza’s in. Geweldig!
Naomi Moerkerk
Ik zou nergens anders willen werken
Daphne van de Beurcht - de Wijs
Ik heb op zaterdag al zin om maandag weer te beginnen
Otto Paul van Boxtel
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Dankzij UDEA haal ik binnen-kort mijn vrachtwagen-rijbewijs
Jeffrey van der Post

Teamleider Magazijnen

Veghel
40 uur

Vacatures                  Magazijn, teamleider, fulltime - 40 uren per week

Leeftijd                       De minimumleeftijd is 20 jaar

Opleiding                   Minimaal opleidingsniveau is MBO werk- en denkniveau

Organisatie;
Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen ondernemen in biologisch. Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn.
Udea is een open, eerlijke, directe en transparante organisatie waarbij we streven naar continuïteit en klant- en medewerkerstevredenheid.

Wij zijn per direct op zoek naar een: Teamleider Magazijnen

Taken;
Bij Udea werken we met elkaar, niet alleen. Als teamleider van een van onze magazijnen ben je, eventueel samen met een collega teamleider, primair verantwoordelijk voor de operationele aansturing van je team (30-50 medewerkers). Het uitgangspunt daarbij is een persoonlijke aanpak waarbij je ervoor zorgt dat onze mensen voor je willen werken. Je monitort de dagelijkse operatie, signaleert knelpunten in het proces en indien nodig onderneem je zelf actie. Daarnaast zorg je voor een sluitende personeelsplanning, ben je verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en houd je continu focus op het verbeteren van effectiviteit van je afdeling. De lijnen zijn prettig kort en we werken in een overzichtelijke structuur. Hierdoor zie je direct het resultaat van je inspanningen terug in je team en de organisatie. Je rapporteert aan de Manager magazijnen.

Functie eisen;
We zoeken een ondernemende en ambitieuze kandidaat die toe is aan een tweede stap in zijn of haar leidinggevende carrière.
Bij voorkeur beschik je over MBO werk -en denkniveau, en heb je al ervaring opgedaan in de voedingsmiddelenlogistiek. Denk aan ervaring als logistiek medewerker, coördinator, teamleider magazijn of magazijnchef.

Arbeidsvoorwaarden;
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden,  binnen een succesvolle en dynamische organisatie geboden.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Klik dan hieronder op “Solliciteer nu”.