Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Transportbegeleider Nacht

Veghel
32 tot 40 uur

     
Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en Retail in de Benelux. Verschillende afdelingen werken samen als één team aan onze duurzame uitdaging. Dat maakt Udea niet de grootste, maar wel de groenste én gezelligste groothandel van Veghel. Vanwege de verdere groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Transportbegeleider Nacht. 

Wat ga je doen? 
Als transportbegeleider ben je het aanspreekpunt voor klanten, chauffeurs en de afdelingen in- en verkoop en werk je nauw samen met de transportplanner. Je monitort het rit verloop van de vooraf gemaakte transportplanning je werkt hierbij zowel samen met de chauffeur als dat je operationeel leiding geeft aan de chauffeurs. Zodra er zich problemen voordoen dien je snel te schakelen zodat een goede voortgang van de rit gewaarborgd blijft. Daarnaast verstrek je informatie aan klanten over bijzonderheden in de afhandeling van zendingen. Indien er problemen zich voordoen, analyseer je deze en los je deze al dan niet in overleg met de transportplanner zo goed mogelijk op. Een tevreden klant staat hierbij altijd voorop. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt MBO 3/4 werk- en denkniveau 
  • Je bent flexibel, accuraat en verantwoordelijk 
  • In het bezit van topografische kennis;
  • Het belang van de klant staat bij jou altijd centraal;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, Engels is een pré;
  • In het bezit van een B-rijbewijs is een pré;

Wat bieden wij jou? 
Er wordt je een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle  en dynamische  organisatie geboden. 

Reageren; 
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.