Hero images

casemanager

Veghel
32

Casemanager

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.

We richten ons op de Benelux en leveren naast eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie nemen we onze verantwoordelijkheid.

We zijn maatgevend in de biologische wereld en tonen leiderschap door onze keuzes. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken.

Als casemanager zorg jij voor duidelijkheid in het proces van verzuim bij zowel Udea (kantoor/ magazijn) als Ekoplaza (onze winkels). Je bent constant in contact met de verschillende stakeholders. Jij bent geen onderdeel van het proces maar met jouw helicopterview hang je erboven en acteer jij als de regiehouder.

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is om de kluwen van informatie, aantekeningen, standpunten, foute feiten, harde meningen en emoties te blijven ontwarren voor beide entiteiten. Duidelijkheid scheppen in de brei aan informatie en de route markeren (of zelfs meerdere routes) heeft daarom prioriteit. Je maakt daarbij gebruik van het met alle stakeholders overeengekomen verzuimproces.

Het kan zijn dat je op een bepaald moment in een dossier echter niets meer bereikt met dit proces, wet- en regelgeving of bijvoorbeeld sanctioneren. Dan komt het echt aan op jouw sociaal-persoonlijke vaardigheden, waarbij je moet denken aan overtuigingskracht, doortastend en betrouwbaar en vanzelfsprekend inlevingsvermogen en integriteit. Daarnaast is helikopterview echt nodig: je bent zelf nooit een spil in het dossier en er dus geen onderdeel van. Zo zorg je ervoor dat je zelf altijd uit de kluwen van belangen blijft.

Jij signaleert veelvoorkomende problematiek rondom ziekteverzuim binnen de organisatie en attendeert de verschillende stakeholders hierop. Gevraagd en soms ongevraagd ben je actief betrokken in onder andere het vinden en treffen van passende maatregelen.

Je bent je kortom zeer bewust van jouw rol in het geheel: de regisseur. Daarbij is belangrijk te weten dat in (bijna) alle gevallen de leidinggevende de eindverantwoordelijke is. Aan hen maak je helder welke consequenties een stap of actie heeft voor alle betrokken partijen en houd je vinger aan de pols of alle afspraken worden nagekomen, deadlines gerealiseerd en bijvoorbeeld budgetten niet worden overschreden. Je schakelt veel en werkt nauw samen met de HR Business Partner.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een baan voor 32 uur per week;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen doormiddel van cursussen en/ of opleidingen;
 • 24,7 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Korting op je dagdagelijkse biologische boodschappen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, zoals HRM of bedrijfskunde;
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim en re-integratie, bijvoorbeeld de Wet verbetering poortwachter;
 • Je hebt actuele kennis van de Ziektewet en overige sociale (zekerheids-)wetgevingen;
 • Je hebt meerjarige ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de Retail;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch probleemoplossend vermogen;
 • Je bent accuraat en gestructureerd.

Reageren?

Heb je interesse en voldoe je aan (een deel van) de functie-eisen? Klik dan hieronder op ‘’solliciteren’’. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Nooijen via +31611738922.