Hero images

Medewerker Financiële Administratie

Veghel
32

Wie zijn wij?

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, en de Belgische winkelformules Färm en Sequoia.

Udea richt zich op de Benelux en levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht worden.

Ter uitbreiding voor het Finance team zijn ­we op zoek naar een: Medewerker Debiteuren- en Crediteuren Administratie (32 uur) 

Wat ga je doen?

Je houdt je allereerst samen met je collega bezig met het hele debiteurenproces en zorgt voor een up-to-date debiteurenadministratie. Je hebt hiervoor telefonisch en per mail veelvuldig contact over onder andere facturen een aanmaningen, zowel met klanten als met collega’s van verschillende afdelingen.

Wat doe je nog meer? Je bent samen met 3 collega’s ook verantwoordelijk voor het boeken van de inkoopfacturen voor goederen en kosten. Je onderhoudt daarnaast contact met leveranciers en met collega’s van verschillende afdelingen over openstaande facturen om facturen z.s.m. betaalbaar te kunnen stellen.

Het werk is afwisselend en naast bovengenoemde taken vinden we het fijn als je meedenkt over verbeteringen in jouw eigen functie en binnen de afdeling.

Wie ben jij?

  •  Je hebt een afgeronde MBO opleiding in financiële richting
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pré
  • Je bent hands on, assertief, enthousiast en accuraat
  • Je bent een echte probleemoplosser waarbij je gewend bent met andere afdelingen samen te werken
  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeiperspectief binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de afdeling en de organisatie met ruimte voor ontwikkeling.

Reageren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van het bovenstaande functieprofiel? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief, solliciteren kan via onderstaande button.

Aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met Paul van Schijndel (Manager accounting) via +31(0)413-256700.