Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Projectmanager

Veghel
40

Wie zijn wij?

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.

Udea richt zich op de Benelux en levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende Retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht worden.

Wat ga je doen

Als Projectmanager bij Udea ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van diverse IT-projecten. Je werkt nauw samen met verschillende teams binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd. Je bent een bruggenbouwer tussen IT en andere afdelingen en speelt een cruciale rol in het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Projecten variëren van complexe systeemintegraties tot (afdeling overstijgende) procesoptimalisaties en implementaties van nieuwe systemen en infrastructuren.

Naast het draaien van projecten stel je met directie en MT de roadmap technologie en innovatie samen, hou je deze op basis van ontwikkelingen actueel en geef je uitvoering aan een soepele realisatie hiervan. Je bent daarbij niet alleen verantwoordelijk voor bijvoorbeeld planning en budget, maar ook voor het creëren van draagvlak en het motiveren en faciliteren van projectteamleden, het beheersen van de risico's en het managen van de verwachtingen van de gebruikers. Veranderingen en vragen worden projectmatig aangepakt en hebben veelal betrekking op meerdere afdelingen en processen waardoor de projectteams overwegend multidisciplinair zijn. Het is van belang dat menskracht en budgetten effectief en efficiënt worden ingezet om de doelstellingen te behalen. Je zorgt voor de samenhang tussen de verschillende projecten binnen de roadmap en vertaalt ontwikkelingen naar gewenste wijzigingen in het programma en de onderliggende projecten. Je zorgt voor up-to-date rapportages voor diverse belanghebbenden en rapporteert aan de Manager IT.

Wie ben jij

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het terrein van bedrijfskunde en/of projectmanagement
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met ICT is een grote pre gezien het feit dat de brug geslagen moet worden tussen Business & IT
  • Je bent een inspirerende kartrekker die door voorbeeldgedrag motiveert en mensen meeneemt. Je bent empathisch, toegankelijk en in staat collega’s te coachen om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te ontwikkelen
  • Je voelt je prettig in een ondernemende omgeving waar veranderingen niet worden geschuwd. Je denkt in mogelijkheden, bent enthousiast, proactief, besluitvaardig en daadkrachtig. Je combineert dit met een helikopterview en een gezonde hands-on mentaliteit.
  • Daarnaast ben je een zelfstandige verbinder en in staat te relativeren. Een gezonde dosis humor mag natuurlijk niet ontbreken.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik hieronder op de button en solliciteer! 
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Edward Thomas via 0413 - 256 700.