Hero images

Magazijnmedewerker parttime

Veghel
8

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea franchisegever van de biologische supermarktketens Ekoplaza en Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice.

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes.

Ter versterking van onze teams in het magazijn zijn wij op zoek naar een: Magazijnmedewerker.


Wat ga je doen?
Je komt te werken in ons magazijn in Veghel voor 8 tot 32 uur per week (exacte uren en dagen zijn in overleg in te delen).  Binnen ons magazijn hebben we verschillende afdelingen met daarbij horende werkzaamheden. Welke functie jij uiteindelijk zal gaan vervullen, is afhankelijk van jouw voorkeuren en onze beschikbare plaatsen. Er zal gekozen worden uit onderstaande opties:

De afdeling Inkomstengoederen houdt zich bezig met het controleren van binnengekomen goederen op kwaliteit van de producten en volledigheid van de order. Wanneer alles klopt, zullen de pallets worden ingeboekt en indien nodig omgepakt. Medewerkers van deze afdeling zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in hoofdzakelijk dagdienst.

De afdeling Adapto & Decant zorgt ervoor dat producten op de juiste manier in Adapto worden opgeslagen en ook weer in de juiste volgorde uit Adapto komen om orders te verzamelen. Wanneer orders compleet zijn, zorgen de medewerkers ervoor dat de pallets/containers klaargezet worden voor verzending. Medewerkers op deze afdeling zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in ochtend- óf middagdienst.

De afdeling Orderpick regulier zorgt ervoor dat orders middels scanning gepickt worden op een rolcontainer/pallet. Wanneer een order compleet is, voorzien ze deze van een label en wordt deze klaargezet voor verzending. Medewerkers op deze afdeling zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in ochtend- óf middagdienst.

De afdeling Expeditie controleert orders, maakt deze verzendklaar en zorgt ervoor dat deze op de juiste route klaargezet worden. Daarnaast controleren zij of de hoeveelheid orders in de vrachtwagen past en stapelt zo nodig orders bij elkaar. Medewerkers op deze afdeling zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in hoofdzakelijk middag- óf avonddienst. In beperkte mate wordt er ook in ochtend- en nachtdienst gewerkt.

Op bovenstaande afdelingen zit je (letterlijk) op de juiste plek, wanneer je graag je hoofd koel houdt. De werkzaamheden worden namelijk uitgevoerd in een omgeving waar het zo’n 4 graden Celsius is.

Op de afdeling Fust & Schoonmaak ligt de temperatuur wel iets hoger. Zij werken namelijk niet met producten maar met lege kratten die retour komen vanuit de klant. Zij zorgen ervoor dat dit leeggoed wordt gesorteerd, schoon wordt gemaakt en klaar wordt gezet om weer in gebruik genomen te worden. Medewerkers op deze afdeling zijn werkzaam van maandag tot en met zaterdag in dagdienst.

Ongeacht je uiteindelijke functie, ben je als magazijnmedewerker alert, ga je verantwoordelijk met alle materialen om en stel je jezelf flexibel op (zowel in werkhouden als in werktijden). Samen met je collega’s verricht je alle voorkomende werkzaamheden, zoals het uitzoeken van producten/kratten, verwerken van afval, opruimen en schoonmaken.


Wie ben jij?

  • Je beschikt over een goede, enthousiaste werkhouding.
  • Je hebt een passie voor (gezonde) voeding en wil graag iets bijdragen aan een duurzame wereld.
  • Je kunt goed tegen de kou. Uiteraard ontvang je van Udea B.V. de benodigde kleding.
  • Je bent accuraat, collegiaal en kunt goed in teamverband werken.
  • Omdat er gewerkt wordt met kisten tot 20 kilo gaan we er vanuit dat je geen fysieke klachten hebt.


Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een leuke en afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie.
  • Korting op biologische producten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen.
  • 24,7 vakantiedagen per jaar én de mogelijkheid om Udea-verlofuren bij te kopen.
  • De mogelijkheid om iedere dag te genieten van gratis vers fruit.
  • Een potje tafeltennis of wandeling in de pauze.


Reageren;
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Ga dan naar www.werkenbij-udea.nl  of druk hieronder op de button!
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Melissa de Zinger via 0413 - 256700.