Hero images

Operator Adapto

Veghel
40

Operator ADAPTO

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische supermarktketens Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.

Udea richt zich op de Benelux en levert, naast haar eigen formules, aan biologische specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende Retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht.

Wat ga je doen?
Als Operator ADAPTO kom je te werken in onze control room, waar je samen met een team van 4 operators verantwoordelijk bent voor het technische systeem, ADAPTO.  Dit systeem zorgt ervoor dat kratten van en naar de decant- en pickstations worden verplaatst met een capaciteit van 6000 kratten per uur.

Als Operator ADAPTO monitor je het technische systeem van shuttles, liften en conveyors. Dit doe je met behulp van de systemen Scada en Vision (High Level Control). Wanneer er foutmeldingen, alarmen en/of waarschuwingen optreden, zorg je ervoor dat je direct en scherp handelt. Je lost de verstoring direct op of zet escalatie in gang. Dit doe je door effectief te communiceren naar alle systeemgebruikers, zodat stilstanden geminimaliseerd kunnen worden.  

Binnen de control room wordt er gewerkt volgens een flexibel rooster. Dit betekent dat de werktijden zullen vallen tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Verder rapporteer je aan de Manager Control Room.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie.
 • Een hardwerkend, maar ook gezellig team, waarin ruimte is voor ondernemerschap.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.
 • Korting op biologische producten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen.
 • Een potje tafeltennis of wandeling in de pauze.
 • Een actieve personeelsvereniging welke meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert.

Wie ben jij?

 • Minimaal MBO 3/4 of HBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent een aanpakker en altijd proactief en duidelijk in je communicatie, waardoor jijzelf maar ook jouw collega’s het overzicht kunnen bewaren.
 • Je bent verantwoordelijk, flexibel en stressbestendig.
 • Je bent handig met systemen en automatisering van technische processen.
 • Je bent inventief in je oplossingen en hebt ervaring met het oplossen van systeemfouten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Reageren;
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je (gedeeltelijk) aan de functie-eisen? Klik dan hieronder op “Solliciteer nu”. 
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Roy van Weert via 0413-256700.