Hero images

shiftleader expeditie

Veghel
40

Shiftleider Expeditie

Wie zijn wij?

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice.

Het distributiecentrum van Udea is voor bijna driekwart van het volume gemechaniseerd. Het concept is sinds eind 2020 live en uniek: Groothandelsorders voor winkels en webshop-orders voor consumenten worden parallel verzameld . Dit gebeurt in een combinatie van gekoeld vers en houdbaar vanuit 1 shuttle magazijn met meerdere temperatuurzones. Met het geavanceerde Astro Warehouse Management Systeem sturen we onze logistieke stromen.

Als Shiftleider expeditie ben je de schakel tussen de teamleider en het expeditie personeel. Je werkt zowel mee in de alledaagse processen als dat je zorgt voor een zo efficiënt mogelijk verloop van de dag met een zo hoog mogelijke kwaliteit voor onze klant. Dit doe je door het overzicht te bewaren over de lopende processen met bijbehorende prioriteiten en bij afwijkingen adequaat te handelen. Daarnaast zie je er op toe dat de expeditie medewerkers werken volgens de vooraf gestelde instructies en begeleidt of stuurt bij waar nodig. Tevens werk je samen met de assistent shiftleiders en shiftleiders van de andere afdelingen. Je denkt mee over verbetervoorstellen ten aanzien van de processen en rapporteert aan de teamleider expeditie.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling Expeditie in Veghel voor 40 uur per week (voornamelijk in de avond). Als assistent shiftleider werk je nauw samen met de Shiftleider. Jij monitort dagdagelijks de productiviteit en de kwaliteit op jouw afdeling. Daarnaast instrueer en motiveer je collega’s en zorg je ervoor dat jullie het werk samen op de juiste manier afleveren. 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO 3/4 niveau of hebt dit niveau bereikt door ervaring; 
 • Flexibel, accuraat en verantwoordelijk zijn termen die jou niet onbekend zijn;
 • Goed overzicht en rust kunnen bewaren tijdens periodes van drukte en hectiek;
 • Het belang van de klant staat bij jou altijd centraal;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, Engels is een pré;
 • In het bezit van een B-rijbewijs is een pré;
 • Goed tegen koude kunnen

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke en afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie;
 • Korting op biologische producten om je gezonde levensstijlen te ondersteunen;
 • Een potje tafeltennis of wandeling in de pauze;
 • Een actieve personeelsvereniging welke meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert.

Reageren;

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan hieronder op “Solliciteren”. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Cihangir Yildirim via +31 6 48733023.