Hero images

HR Business Partner

Veghel
32

Wie zijn wij?
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast heeft Udea de biologische supermarktketen Ekoplaza en de formule Marqt. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. 

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes. HR heeft tot taak deze visie te vertalen in passend beleid en een hierbij passend instrumentarium te ontwikkelen en onderhouden. Daarbij bedient HR zowel de groothandels- (Udea) als de Retail activiteiten (Ekoplaza en Marqt) binnen ons bedrijf en zoekt een HR Business Partner voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Samen met je HR collega’s ben je verantwoordelijk voor het vertalen van onze ambities naar aansprekende en uitvoerbare HR tools en activiteiten in ons (groeiende) bedrijf. Dit doe je door het verzamelen van data en het uitvoeren van plannen die passen bij de doelstellingen van de organisatie. Je schakelt met je stakeholders in de organisatie en weet overzicht te houden en projectmatig en data gedreven jouw plannen vorm te geven. Je kunt daarbij denken aan thema’s als opvolging van onze HR cyclus, formatie, welke vaardigheden en kennis onze medewerkers in de toekomst nodig hebben en  betrokkenheid Je zorgt ervoor dat HR- kengetallen op orde zijn en stuurt waar nodig bij samen met het management in de lijn.

Je stelt je toegankelijk op en deelt je plannen en kennis met teamleden en collega’s zodat de collectieve performance verbetert en levert daarmee een zichtbare bijdrage aan het verder professionaliseren van de HR dienstverlening. Daarnaast ben je sparringpartner voor rayonmanagers en bedrijfsleiders van Ekoplaza en Marqt en afdelingsmanagement van Udea bij het verstevigen van hun leidinggevende rol en denk je actief mee in het verder digitaliseren van de HR dienstverlening. Je rapporteert aan de Manager HR.

Wie ben jij?
Udea heeft langdurige en persoonlijke relaties met medewerkers, leveranciers en klanten. De drijfveren zijn niet louter financieel, maar gericht op langere termijn. De relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en blijven overeind als het een keer minder gaat. Wanneer jij vanuit HR perspectief hieraan een duurzame bijdrage wilt leveren, dan:

  • Beschik je over een relevante opleiding op HBO niveau en meerjarige ervaring in een allround  functie op HR gebied in een dynamische werkomgeving, bij voorkeur in de Retail;
  • Houdt je actief de nieuwste ontwikkelingen bij in je vakgebied en pas je die kennis zichtbaar toe;
  • Ben je proactief: onderken je toekomstige vraagstukken en wend je je invloed aan voor passende antwoorden en oplossingen
  • Ben je een stevige persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit die in staat is mee te denken op tactisch niveau en ondersteuning kan bieden op operationeel vlak. 
  • Werk je planmatig en gestructureerd aan een grote diversiteit van concrete (project)opdrachten,
  • Het vermogen om een gezonde balans te vinden tussen het aangaan en stimuleren van persoonlijke relaties enerzijds en het bewaken van zakelijke lange termijn doelstellingen anderzijds.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie, met goede arbeidsvoorwaarden binnen een succesvolle en dynamische organisatie in een inspirerende werkomgeving.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag je curriculum vitae, met persoonlijke motivatie  als bijlage. Druk hieronder op de knop ‘solliciteer nu’.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jeroen Nooijen (HR Manager) via 0413 - 256700.