Hero images

Online Marketeer

Veghel
40

Online marketeer

Ekoplaza is zowel offline als online volop in ontwikkeling. In de dynamische digitale wereld staan we niet stil maar blijven we ontwikkelen en leren. Daarom zijn we op zoek naar een online marketeer die ons daarbij gaat helpen. Het verder ontwikkelen van de omnichannel webshop en het uitbouwen van het loyaliteitsprogramma is een belangrijk onderdeel van ons meerjarenplan. Wil jij met jouw online marketing en e-commerce kennis Ekoplaza op de kaart zetten en tevens onderdeel zijn van een gezellig marketingteam en Ekoplaza? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga jij doen?

Als online marketeer ga je aan de slag met optimalisaties binnen alle online advertentie kanalen en ga je verdieping brengen binnen de productcategorieën op ekoplaza.nl. Met jouw analytische en commerciële skills heb je cijfers haarscherp en weet deze om te zetten naar kansen in de markt. Naast je e-commerce taken (+/- 25% van de werkweek) lever je een belangrijke bijdrage aan alle online marketing campagnes (+/- 75% van de werkweek). Jij bedenkt, realiseert en analyseert deze van A tot Z, gebaseerd op de campagnes in de winkel. Daarmee zorg je voor de nodige traffic naar de webshop. Je denkt mee over de online strategie die de omnichannel ondersteunt en maakt deze concreet van advies tot uitvoer.

 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe producten in de juiste productcategorieën en biedt elke klant een op maat gemaakte shopervaring door middel van persoonlijke feeds.
 • Jij gaan aan de slag met het optimaliseren van de site search en zorgt voor een bliksemsnelle en slimme zoekmachine zodat klanten de meest relevante zoekresultaten krijgen.
 • Ekoplaza staat in de startblokken voor het implementeren van een CDP. Je speelt een belangrijke rol bij de implementatie én bent degene die na implementatie aan de knoppen draait.
 • Je analyseert, optimaliseert en onderhoudt de online marketingkanalen en stuurt daarbij op traffic, conversie en retentie.
 • Je gaat aan de slag met Analytics 4, richt online shopping campagnes in, Meta Advertentiebeheer en stelt doelstellingen voor Google Ads.
 • Je voert van A tot Z online campagne strategieën uit en in samenwerking met de Content Marketeer ben je ervoor verantwoordelijk dat het jaarbudget van stakeholders wordt ingezet.

Wat is jouw plek in de organisatie?

Je maakt deel uit van een jong en gezellig marketingteam. De afdeling bestaat uit ruim 15 medewerkers, waaronder een creatieve grafische studio en een online marketing team. Je werkt dagelijks samen met deze collega’s om er samen voor te zorgen dat jouw online campagnes op een creatieve manier tot uitvoer komen. De manager Brand and Digital stuurt het online marketingteam aan waar jij onderdeel van bent. Daarnaast stakel je zelfstandig met externe stakeholders, jouw collega’s en andere belanghebbenden rondom de webshop.

Wie ben jij?

Je hebt een sterke affiniteit met de snelgroeiende online omgeving en weet daar op de juiste manier mee om te gaan. Je brengt een brede kennis mee op het gebied van online marketing en weet met jouw ervaring aan de juiste knoppen te draaien. Je begrijpt waar omnichannel binnen (food) retail om draait en hebt een flinke dosis positieve energie om de campagnes uit de winkel door te vertalen naar online campagnes. Je bent initiatiefrijk, denkt in kansen en hebt een gezonde portie overtuigingskracht. En verder…

 • Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van (online) marketing en communicatie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een digital / online marketing functie.
 • Je hebt vaker gewerkt binnen een team en weet hoe het is om samen met collega’s te werken aan één groot resultaat.
 • Je bent ondernemend, neemt graag initiatief en durft te vragen.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, oog voor detail, kunt goed plannen en houdt ervan om aan meerdere projecten tegelijk te werken.

Wat bieden wij jou?

Bij Ekoplaza geloven we in wat we doen. We vertellen ons biologisch verhaal met enthousiasme en willen dit met iedereen delen. We bieden je een leuke baan bij een ondernemend familiebedrijf. Elke dag bouwen we er samen aan om de grootste en de leukste biologische supermarkt van Nederland te zijn én te blijven. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime functie met een marktconform salaris.
 • Een uitdagende, zelfstandige functie waarbij we jouw ideeën graag de ruimte geven.
 • Volop mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om samen met collega’s te crossfitten na werk.
 • 20% korting op je biologische boodschappen bij Ekoplaza.
 • Dagelijks een goedgevulde fruitmand om je te ondersteunen in een gezonde leefstijl.

Wie zijn wij?

Ekoplaza is een biologische supermarktketen. Maar niet zomaar een. We nemen elke dag opnieuw onvoorwaardelijk onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid, gezondheid, leefomgeving, klimaat en alles wat leeft. Door op vooruitstrevende, zorgzame en betrouwbare wijze een compleet assortiment van 100% biologische levensmiddelen, duurzame non-food en natuurlijke drogisterij samen te stellen, biedt Ekoplaza met trots en overtuiging een verantwoord aanbod aan iedere consument die kritisch en zelfbewust invulling geeft aan zijn leefstijl. Via een klantgerichte omnichannel-aanpak zijn we 24/7 voor iedereen laagdrempelig bereikbaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Als geen ander investeren wij graag in de toekomst. Gedrevenheid vinden we daarbij nóg belangrijker dan ervaring. Ben jij enthousiast over deze functie en zie jij jezelf terug in de omschrijving? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Graag ontvangen wij een onderbouwde sollicitatiebrief samen met je cv. Druk hieronder op de knop ‘Solliciteren’.