Hero images

Senior Financial Controller

Veghel
40

Voor Biotope, gevestigd in Veghel, is Kasparov Finance & BI exclusief op zoek naar een Senior Financial Controller.
Heb jij een goede basis in finance opgedaan, pas je binnen de dynamiek van een retailorganisatie en ben je HBO of WO opgeleid? We verzoeken kandidaten bij interesse om contact op te nemen met Kasparov Finance & BI.

Wat ga je doen?
Als Senior Financial Controller rapporteer je direct aan de CFO. Je stuurt in deze rol één Financial Controller aan en zorgt voor een stabiele, voorspelbare en up-to-date financiële organisatie. Het finance team bestaat uit 15 collega’s. Met zowel het accounting als business controlling team heb je een directe connectie en je werkt veel samen. Verder houd je je onder meer bezig met:

 • Het verzorgen van afsluitingen (zowel periodiek als jaarlijks);
 • De consolidaties en financiële rapportages;
 • Het opstellen van de jaarrekening;
 • Het uitwerken van complexere accounting vraagstukken;
 • Samen met de CFO ben je het aanspreekpunt voor accountants, banken, verzekeraars, adviseurs en fiscaliteiten;
 • Je gaat een nadrukkelijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van een goed functionerende en betrouwbare financiële organisatie.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in financiële richting;
 • Ca. 7-8 jaar relevante werkervaring;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om de financiële organisatie naar een hoger niveau te tillen;
 • Je bent 32-40 uur per week inzetbaar;
 • Je woont op bereisbare afstand van Veghel.

Waar kom je terecht?
Biotope is een retailbedrijf in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. In Nederland is dat groothandel Udea en winkelformule Ekoplaza (foodmarqt). In België is dat groothandel Biofresh en winkelformule Ekoplaza in Vlaanderen en färm in Brussel/Wallonië. Biotope richt zich voornamelijk op de Benelux. Ze levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor (ca. 150 collega’s) is gevestigd in Veghel.

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Biotope de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat (> € 340 miljoen omzet) met een state-of-the-art automatisch krattenmagazijn in Veghel. Vanuit die positie neemt Biotope haar verantwoordelijkheid. Biotope wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Dit zal leiden tot groei van biologische landbouw en consumptie, waarbij een gezonde en duurzame voedselketen ontstaat. Naast verschillende retail formules heeft Biotope circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht worden. Biotope toont hierdoor elke dag dat bio dé oplossing is voor een meer duurzame planeet, met een assortiment van smaakvolle producten voor elk type consument.

Wat krijg je ervoor terug?
Je komt te werken in een enthousiaste, dynamische, internationale en ondernemende omgeving met volop ruimte voor eigen inbreng. Er wordt een passend salaris geboden dat behoort bij de stevigheid van deze functie. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, zijn er 25 vakantiedagen en wordt er een laptop en telefoon tot je beschikking gesteld.

Enthousiast?
Enthousiast geworden na het lezen van het bovenstaande functieprofiel? Dan ontvangen we graag jouw CV. Reageer aub niet via de onderstaande button, maar stuur je sollicitatie direct naar Lenneke Willig (lenneke@kasparov-financials.nl).
Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Lenneke Willig (lenneke@kasparov-financials.nl).