Hero images

Stage Category Management DKW-Vers

Veghel
40

Over je stage
Als stagiair binnen Category Management ondersteun je het Category Management team in hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het maken van analyses, het verwerken van brondocumenten bij introducties van nieuwe artikelen, het voorbereiden van jaargesprekken en prijsmutaties en het organiseren van smaaktesten. Deze stage is een mooie kennismaking met de dynamische functie als Category Manager. Je werkt in een klein team en zult binnen korte tijd al van toegevoegde waarde zijn. Wanneer je laat zien dat je de ondersteunende taken beheerst zal je begeleider niet schromen je bij leveranciersafspraken en andere projecten te betrekken.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een uitdagende stageplaats bij een groeiend en innovatief bedrijf;
  • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega's;
  • Goede begeleiding en de verantwoordelijkheid om werkzaamheden zelfstandig op te pakken;
  • Een stagevergoeding per 4 weken van € 495 voor een HBO stage OF € 550,- voor een WO stage.

Functie eisen

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van food business of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt interesse in commercie en voeding
  • Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid, kunt zelfstandig werken en bent proactief.
  • Beschikbaarheid gedurende 5 maanden a 40 uur per week

Over het bedrijf
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.
Udea richt zich op de Benelux en levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.
Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht worden.

Solliciteer
Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt het je leuk om bij Udea te werken? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te delen met Kelly Wubbolts.
Bij vragen over de stageplek kun je contact opnemen met Kelly Wubbolts via +31615643402 / kwubbolts@udea.nl.