Aangenaam, wij zijn de magazijnmedewerkers van udea.

Als receptioniste heb ik de leukste contacten
Nicole van Creij
Het proeven van producten bij inkopen houdt ons scherp
Remko Hartveldt
Zoveel leuke collega’s, dát vind ik belangrijk!
Roland Jonkers
Het is hier superdynamisch met lekker veel reuring
Sandra Adams
Ik werk vol plezier met de leukste collega’s
Francis Kwedi
Het is hier nooit een dag saai
Geertje Claassen

Transport Coördinator

Veghel
40

Wie zijn wij?

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea eigenaar van de biologische winkelformules Ekoplaza, Ekoplaza Foodmarqt, Marqt en de Belgische winkelformule Färm in Wallonië.

Udea richt zich op de Benelux en levert naast haar eigen formules biologisch specialisten en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid.

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie en door integere keuzes te maken. Naast verschillende retail formules heeft Udea circa 20 private labels met unieke producten op de markt gebracht.

Functieomschrijving:

Als Transport Coördinator bij Udea speel je een cruciale rol in het coördineren en optimaliseren van onze transportactiviteiten. Je bevindt je letterlijk in het veld, werkt nauw samen met chauffeurs en bent tegelijkertijd een belangrijke schakel in het sturen van de transportprocessen. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van onze operationele efficiëntie en ben je verantwoordelijk voor het oppakken van tweede- of derdelijns taken wanneer de transportbegeleiders afwezig zijn. Bovendien ben je betrokken bij het ritplanningsproces, wat ons team flexibeler maakt en zorgt voor bredere invulling van de dagdagelijkse operatie.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Coaching en Sturing: Je geeft dagelijks leiding aan chauffeurs, waarbij je hen motiveert en ondersteunt om hun taken efficiënt en effectief uit te voeren. Je bent het aanspreekpunt voor operationele vragen en uitdagingen.
 • Procesoptimalisatie: Je werkt mee aan het analyseren en verbeteren van transportprocessen. Hierbij identificeer je knelpunten en draag je bij aan het ontwikkelen van oplossingen om de transportactiviteiten te optimaliseren.
 • Tweedelijns en Derdelijns Taken: In afwezigheid van transportbegeleiders ben je verantwoordelijk voor het oppakken van hun taken en het waarborgen van een soepele voortgang van de operaties.
 • Ritplanning: Je neemt deel aan het ritplanningsproces, waarbij je wekelijks verantwoordelijk bent voor het opstellen van de ritplanning. Dit draagt bij aan een flexibelere aanpak en een betere afstemming op de dagelijkse operatie.

Profiel van de ideale kandidaat:

 • Je hebt aantoonbare ervaring in transportcoördinatie of vergelijkbare logistieke functies.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat chauffeurs te coachen en aan te sturen.
 • Je hebt een analytisch denkvermogen en kunt procesverbeteringen identificeren en implementeren.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen in een dynamische omgeving.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en kunt zelfstandig beslissingen nemen.
 • Kennis van logistieke systemen en software is een pré.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod:

Udea biedt een uitdagende functie binnen een groeiend en duurzaam bedrijf. Je krijgt de kans om een belangrijke rol te spelen in het optimaliseren van onze transportactiviteiten en bij te dragen aan de verdere groei van de organisatie. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor deze dynamische uitdaging als Transport Coördinator bij Udea? Solliciteer dan nu en help ons bij het realiseren van onze transportdoelstellingen.